duminică, 25 ianuarie 2009

Traim decenii de impliniri marete!

Iata ca trecu si 24 ianuarie. Gigi primarul s-a lasat dus de hora alaturi de Basescu, langa care cine credeti ca se tot baga, precum paduchele in frunte? Dumitru Oprea, fost rector, fost europarlamentar, senator, si in general un tip care vrea sa fie mereu in fata. El vrea sa fie mereu in frunte, nu conteaza ca merita sau nu acest lucru. Nu conteaza ca in campania electorala a pierdut cei 5 la suta, care i-ar fi asigurat castigarea Primariei din primul tur, dupa ce a deschis gura si izbucnit la posturile de televiziune folosind un limbaj mai ciudat decat a folosit vreodata celebrul "Primar care este". Asta a Mitica Oprea. El n-a inteles ca diplomele nu-i confera si o stapanirea discursului public. In fine, iata ca m-am lasat luat de val. Cert este ca au defilat prin Piata Unirii o gramada de politicieni care isi aduc aminte de Iasi doar cand trebuie sa iasa la defilare. Anul trecut, daca va aduceti aminte, "leberalii" lui Fenechiu si Tariceanu au avut nesimtirea sa confiste sarbatoarea. Iata ca anul asta le-a pierit apetitul. In schimb i-am vazut pe pedelisti si pesedisti stand ca boii la poarta noua, sa-i vada poporul. De parca poporul n-ar sti ce imbecili au ajuns sa guverneze tara.
Basescu ne spune, iarasi, ca a venit vremea sa se mai sacrifice si clasa politica. Problema este ca nu avem CLASA POLITICA.
Iata si modelul politic al limbricilor care ne guverneaza de vreo 20 de ani. Plus al limbricilor care cred acuma ce li se cuvine locul din frunte (se aude la PDL? ca la PSD deja se sta la coada de cativa ani)



LA MULTI ANI! IUBITI CONDUCATORI! Ca al naibii de multi mai sunteti.

Niciun comentariu: