sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Cum vi se pare campania electorala?

Cum vi se pare campania asta electorala? Parca toti vor sa devina un fel de primari, nu-i asa? Urmariti sloganele cu care se prezinta. Fiecare promite ca va face ca parlamentar ceea ce ar trebui sa faca Primaria. Sunt jalnici, sunt rupti de realitate. Unii dintre ei viziteaza acuma cartiere despre care habar n-aveau inainte ca exista. Incearca sa intre in vorba cu lumea. Cica ei vor sa afle care sunt problemele comunitatii. Cum ar putea Camelia Gavrila, ca parlamentar, sa mute puscarie de acolo de unde este? Asta e cea mai mare stupizenie. Sau nu cumva sefutul ei pe linie de PNL, pe numele sau de botez Relu, vrea sa ridice un cartier de vile in Copou si nu prea are loc? Si in locul stadionului ce ar trebuie sa fie? Tot niste vile? Simirazii se pozeaza si se afiseaza de parca ar fi din acelasi partid. Manareala liberalilor. Rusine bai mitocanilor, sa va folositi de imaginea unui fost primar ratat, ajuns in alta functie acuma, ca sa promovati pe cine? Disperarea unora nu mai are limite. Baietii vad cum se indeparteaza din ce in ce mai mult de ei sacul cu bani. Hai ba, ca v-ati facut mendrele 4 ani cum ati vrut. Ati jefuit cat au facut altii in 10 ani. Cred ca v-ajunge. Mai mergeti la culcare, ca la "Mititica" nu mai sunt locuri. Nu sunt atatea locuri in puscarii ca sa incapeti cu totii. Patru ani de zile liberalii l-au protejat pe Nastase 4 -case si acuma vin sa se pozeze in cavalerii dreptatii? Au avut niste ministri de tot cacatul incepand cu lipitorii de afise a lui Fenechiu si terminand cu Tariceanu. Imi pare rau ca sunt totusi acolo niste tineri cu potential, dar din pacate, atata timp cat va mai fi Fenechiu nasul PNL-ului n-au nici o sansa. Probabil ca se vor supara pe mine, dar asta este realitatea. Astept ziua in care acesti tineri vor prelua conducerea filialei. Astept ziua in care Fenechiu va avea suficiente coaie ca sa recunoasca faptul ca a facut Iasul de rusine, promovand niste paiate in posturi de ministri, si va renunta la viata politica. Ar fi mai credibil daca ar veni in fata iesenilor si ar spune: "Da, am gresit. Am acordat incredere unor oameni incompetenti." Dar n-o va face pentru ca n-a fost vorba de incredere, ci de rezolvarea unor interese.
Iar pe cei de la PDL ii rog sa se abtina de la comentarii ca au destule bube si ei. Sa recunoasca daca cei care au dus de rapa campania de la locale au raspuns in vreun fel. N-au raspuns. Ba unii apar in clipuri in care pupa motanii in cur. Si mai vor o tura pe la parlament. Ce credeti ca stie Carlan despre Colegiul in care candideaza? Probabil ca doar componenta pe cartiere.
Ma opresc aici ca ma cuprinde scarba.

2 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

Campania electorala mi se pare o mare mizerie!!! Desi, incerc sa vad si partea plina a paharului, aceea ca nu urla masinile alea cu "votati pe ala, pe ala,etc". Dar ma irita sa vad afise cu diversi umflati si caraghiosi pe toate magazinele, pe toti stalpii, la fiecare colt de strada, mi s-a acrit de promisiunile lor utopice si regretele eterne ale lui Tariceanu pentru ortacii aia.
Cel putin in perioada unei campanii electorale, tara asta imi creeaza repulsie.

Adrian Manolache spunea...

am si eu un articol despre campania electorala http://adrian-manolache.blogspot.com/2008/11/o-galeata-un-vot.html