joi, 6 noiembrie 2008

Chirica din Primarie vorbeste de locuri de parcare inexistente

Acum vreo doua zile, in presa au aparut declaratii ale celui mai mare director din Primarie, mostenire de pe vremea lui Simirad, pe numele sau Chirica. Care nu a scapat ocazia sa se dea rotund in fata presei, declarand plin de sine: "Se observa o lipsa de preocupare a unor institutii publice fata de gestionarea locurilor de parcare, fapt care duce, de cele mai multe ori, la blocarea strazilor. Sute de masini sunt lasate cu nesimtire de catre angajati sau clienti chiar in mijlocul intersectiilor, provocand adevarate blocaje. Impreuna cu cei de la Politia Rutiera, vom deveni mult mai exigenti fata de aceste aspecte", a declarat Mihai Chirica, directorul tehnic al Primariei Iasi. Bineinteles ca doua fraze mai incolo, a inceput sa enumere institutiile publice la care facea referire: restaurantul Indiana din Targu Cucu, Casa Lavric din str. Saulescu, restaurantele chinezesti de pe strazile Smardan si Saulescu, Scoala Postliceala Sanitara sau firmele de pompe funebre de pe str. Eternitatea. Adevarate institutii publice, in opinia marelui director. Mai ales firmele de ingropaciune, ca doar tot ieseanul trece pe acolo intr-o buna zi. Ca bani de restaurante de fitze nu au toti, dar de sicriu se gasesc.
In schimb marele director al lui Gigi nu spune nimic de de felul in care s-au dat aprobari la infiintarea de tot felul de crasme pentru smecherii cu bani multi, fara ca acestea sa aiba obligatia de a-si face locuri de parcare. Despre nu-stiu-ce restaurant pentru smecheri situat pe Lascar Catargi, la intersectia cu Sulfinei, directorul Chirica nu spune nimic. Desi acolo zilnic strada este aproape blocata de jeep-anele unor cretini cu bani care stiu cum se pot obtine tot felul de aprobari din Primarie. Marele director Chirica se face ca nu simte cum pute treaba asta.
Auzi, dom'le, daca ai condus lucrarile la vila unui fost MARE primar, nu inseamna ca te pricepi chiar la toate.

4 comentarii:

Politica In Romania spunea...

Salut, s-a lansat un blog despre politica, daca vrei sa il adaugi la blogroll..
Have a nice day
www.politica-in-romania.blogspot.com

Ieseanul suparat spunea...

Nu ma intereseaza blogurile de tip copy/paste. Si nu-mi plac cei care isi fac blog furand munca altora.

Politica In Romania spunea...

acest blog nu va avea numai articole copy/paste ci si relatari a celor care lucreaza la acest proiect

Ieseanul suparat spunea...

O recomandare a Clubului Roman de Presa si in acelasi timp o regula de bun simt spune ca poti prelua de la altii maxim 500 de caractere si apoi sa pui link. Nu sa iei totul de-a gata. Spune-mi daca ti se pare moral sa preiei complet un text muncit de altii si sa-l postezi la tine (nu conteaza ca indici sursa). Sper ca imi vei raspunde la aceasta intrebare.