luni, 13 octombrie 2008

Fumurile primarului


Iti vine sa razi acru cand vezi ce circ ieftin face primarul. Cica s-ar fi suparat pe comerciantii de la Hala care afuma Iasul cu mititei, si atunci i-a ordonat viceprimarului sa faca ordine in targ. Ca el n-a avut curajul sa mearga acolo. Cum de altfel nu se deplaseaza nicaieri unde este o problema. Si stimabilul actual viceprimar a rezolvat problema fumului de la Hala Centrala. A zis: Fara mici pe gratar, ca va tai curentul. Asa ca micii au migrat spre Splai Bahlui si au ramas fleicile, frigaruile, pulpele si cefele. Cefele groase de nesimtiti. Cat despre fum? Priviti doar o singura fotografie realizata duminica. Inteleg ca Primaria are de castigat de pe urma fumului, dar nu pricep unde sunt ONG-urile ecologiste care se dau de ceasul mortii doar in comunicate de presa publicate prin tot felul de ziare. Un ONG de genul asta a organizat recent ziua aia in care n-am avut voie sa circulam cu masina intr-un perimetru din centrul orasului, din motive de protectie a mediului. Iar de data asta nu spune nimic. Probabil s-au gandit ca putin fum de gratar e chiar sanatos, mai ales pentru pensionarii cu astm din zona Halei, care au rare momente in care sa se bucure de o asemenea aroma.

Partea buna este ca de fumul de la Hala vom scapa in cateva zile, dar fumurile primarului trebuie sa le mai suportam vreo 3 ani jumate. Oare nu gaseste nimeni vreun post de ambasador pentru el?

Alte fotografii, postate de Alexandru Ilie, le puteti vedea aici.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Cei care l-au votat sigur nu sunt deranjati de "sarbauturile" Iasului. Am eu o banuiala ca electoratul pro Nichita e fan balci.

http://twitter.com/alexandruilie/statuses/960294356