luni, 25 august 2008

Intersectia unde nu se aplica regulile rutiere


Cred ca singura intersectie din oras unde nu se aplica regulile Codului rutier este cea din fata Filarmonicii, unde se afla statuia lui Miron Costin. In acel sens giratoriu se parcheaza masini intr-o veselie. Imaginea de mai sus este surprinsa intr-o zi in care traficul era usor relaxat. De cele mai multe ori masinile parcate acolo practic blocheaza circulatia. E adevarat ca nici locuri de parcare nu sunt suficiente. Ca in ultimii patru ani de zile primarul n-a reusit altceva decat sa puna nocturna la stadion. Din banii nostri, nu din banii lui. Nocturna care a fost mai scumpa decat a celor din Vaslui, mai proasta decat a celor din Vaslui si iata ca functioneaza ca naiba. Ca sa nu mai spun ca pentru o echipa fata de care te apuca jalea nu pricep de ce trebuia nocturna. Astia si la matineu ar juca tot asa de prost. Iata ca orice am face tot la fotbal ajungem. Pe naiba, fotbal. Da ce astia stiu ce e ala fotbal? Priviti campionatul englez, italian sau spaniol daca vreti sa vedeti fotbal.

5 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

Facand exceptie, atat cat putem, de JO, unde echipa de handbal a dat-o in bara rau de tot, sunt de parere ca ar fi mai bine sa fie promovat si alt fel de sport atat in Iasi, cat si pe plan national. Intr-un limbaj mai neadecvat, fotbalul din Romania sucks!!! Vorba ta, ar trebui sa fie la curent cu celelalte campionate pentru a vedea diferenta. La noi nu stiu decat sa trambiteze, iar la meciuri dau cu bata-n balta serios de tot. Dar asta e Romania, si asta ne ocupa tot timpul, nu-i asa?

Mihaela Chelaru spunea...

Am vazut ca am deplasat comentariul meu de mai sus de la insemnarea ta, da ai dreptate referitor la intersectia aia, dar daca nu s-a facut nimic ani buni cu Filarmonica, cu siguranta si intersectia aia va ramane loc bun de parcare pentru ciumpalacii astia care sunt prea nesimtiti sa stie ceva legat de reguli.

Ana Sandu spunea...

Ce nu am inteles eu referitor la clubul asta de fotbal este de ce ar trebui sustinut de catre Primarie, din banii nostri? Mai intai l-au privatizat, dar continuau sa ofere prime din banii nostri. Mai nou il sustin cu totul. Nu stiu daca a fost rascumparat, dar cladirea Filarmonicii sta in paragina de ani buni, asa cum se vede si din fotografia ta. Oare chiar nu era nimic altceva de facut cu acei bani?

TrepX spunea...

Astazi in tramvai am gasit si surprins un mare adevar: "AICI E IASU / CETATEA NOASTRA".
http://img174.imageshack.us/img174/6225/aicieiasu1jw1.jpg
http://img174.imageshack.us/img174/7674/aicieiasu2ey3.jpg
http://img135.imageshack.us/img135/4163/aicieiasu3zz6.jpg

Răzvan spunea...

Atat timp cat echipa de fotbal a Iasului va fi o arma politica , va fi sustinuta din banii nostrii , in timp ce Filarmornica ( intr-adevar apartine de Ministerul Culturii) va ramane in paragina.