joi, 21 august 2008

In cate zile se poate pune un capac la o gura de canal?


TrepX imi spune ca pe Copou exista o gura de canal fara capac. Si trimite si poze. Din cate se poate observa este situata imediat dupa intersectia cu strada G-ral Berthelot. Acuma intrebarea este: a cui este "gaura" respectiva? Ma intreb in cate zile ii vor pune un capac? Adevarul este ca in primavara i-am obligat sa puna cateva capace dupa ce sesizarile aparute aici au fost mediatizate pe Newsiasi. Dar era inaintea campaniei electorale. De data asta sper ca nu vor astepta anul 2012.
LATER EDIT
Este deja dupa-amiaza si TrepX ma anunta intr-un comentariu ca a fost pus un capac pe gura de canal. In cazul asta nu pot decat sa-i felicit pe cei care s-au miscat asa de repede la sesizarea noastra. Mi-ar placea sa stiu cine sunt. Poate lasa un comentariu.

9 comentarii:

cipoc spunea...

cand o sa`si rupa un copilash gatu`

Mihaela Chelaru spunea...

da, de regula asa este, cand se intampla ceva tragic abia atunci tresar si astia si fac ceva. se misca cu viteza melcului turbat!!! ca e tare greu sa pui un capac, iti trebuiesc zeci de neuroni!

TrepX spunea...

Astazi problema inca nu era rezolvata:
http://img135.imageshack.us/img135/7994/imag0015az5.jpg
http://img135.imageshack.us/img135/9605/imag0016wd1.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/1563/imag0017lr2.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/3209/imag0018fo4.jpg

Pentru 'ieseanul suparat': stai cumva prin apropiere Orange shop de pe Anastasie Panu? Daca da, ar fi o idee sa mergi in seara asta pe la 23:30-24 sa faci citeva poze intrucit este lansarea iPhone. Daca tot vorbim despre Iasi, cred ca ar trebui sa vorbim si despre oamenii din Iasi. Sunt curios daca vor exista cozi pentru achizitionarea unui telefon de fite. Eu ma pot ocupa de Shop-ul din Tudor Vladimirescu. Daca esti de acord, lasa un comentariu sau da-mi un mail.

TrepX spunea...

Am facut o scurta analiza a site-ului primariei. Daca te intereseaza, vezi pe blog.

Ieseanul suparat spunea...

@trepx: Nu stau in zona Halei Centrale si de aceea nu pot ajunge la lansarea iPhone. Daca gasesti ceva interesant in Tudor, scrie la tine pe blog si iti pun un link de la mine. Voi citi si analiza ta privind site-ul Primariei. Dupa parerea mea e cam alambicat. Si am impresia ca s-a ocupat de constructia lui o firma de prestigiu.

TrepX spunea...

Ok. Poate reusesc sa trimit pe cineva pe acolo. Am revenit cu detalii despre site. Nu e neaparat vorba despre cit este de alambicat sau "aratos", ci cat de util si mai important SIGUR.

TrepX spunea...

S-a rezolvat problema canalului - a fost pus capac.

Ieseanul suparat spunea...

@trepx: Bravo. Inseamna ca parerea bloggerilor, totusi, conteaza.

TrepX spunea...

@ieseanul suparat: este posibil sa fi fost cei de la newsiasi.ro intrucit au publicat articolul tau la ei pe site: http://www.newsiasi.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=5647&Itemid=1