joi, 10 iulie 2008

Au uitat de sensul giratoriu


Iata ca daca au trecut alegerile si cei responsabili de asfaltari au lasat totul balta. Sensul giratoriu din imagine, plasat la intersectia dintre strada Sesan si strada Zimbrului, a ramas neterminat. Cel putin asa era saptamana trecuta cand a fost facuta fotografia. Unde sunt strazile astea? Pai strada Sesan este paralele cu Sf Lazar (prin spatele blocurilor) iar Zimbrului face legatura cu Facultatea de Automatizari si Calculatoare. Iar intersectia cu pricina este aici.

Poate prin 2012, in apropierea urmatoarelor alegere va fi terminat si sensul giratoriu din imagine. Ca doar i s-a dat timp primarului.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Cunosc destul de bine zona trecand cu masina pe langa acest sens giratoriu. Acuma 6 luni au asfaltat si au facut fain pe acolo insa acuma vreo 3 saptamani s-au gandit sa scoata bordurile de abia puse. probabil si acest sens giratoriu face parte din efortul celor alesi de a infrumuseta orasul cu borduri asa cum fac in zona industriala. A inceput si la Iasi operatiunea bordura de proasta calitate.

George Vintilă spunea...

am niste poze cu un idiot de bucuresti cu masina in iasi...cum ti le pot trimite?

Adrian Manolache spunea...

Dupa expresia "ca la noi la nimenea"
nu ca la Iasi, ca in Romania:)

Ieseanul suparat spunea...

@alecsandru: trimite pe adresa ieseanulsuparat@gm__l.com (completeaza tu literele lipsa, ca altfel ma trezesc cu o groaza de spam-uri)