vineri, 27 iunie 2008

Rabla de lux?


Masina din imaginea de mai sus, mai are putin si incepe sa prinda radacini. Sta in acelasi loc de cateva luni bune. Mai precis langa Gradinita de la Podul Cantemir. Gardienii publici (pardon, politistii comunitari) sunt mai preocupati sa amendeze soferii care isi lasa masina cu o roata pe trotuar decat sa observe rablele astea abandonate. Fotografia e facut in urma cu vreo doua luni, iar cine trece pe acolo poate observa ca masina e nemiscata.
Later Edit (6 iulie 2008)
Vineri, 4 iulie, masina din imagine avea o bulina prin care proprietarul era atentionat ca trebuie s-o ridice de acolo. Sambata deja fusese mutata. Incerc sa cred ca nu a fost mutata printre blocurile din jur.

2 comentarii:

Marius Bojor spunea...

e inca acolo. numai ca eu retin imaginea ei sub niste crengi inverzite care coboara de la un copac... oare a crescut copacul intre timp sau au mutat-o putin? era mai prafuita ca in poza.

Ieseanul suparat spunea...

@marius bojor: dupa cum spun in finalul textului, fotografia e facuta in urma cu vreo doua luni. Adica aprilie... poate inceputul lui aprilie. Evident ca acuma arata un pic altfel. Ba chiar si rotile sunt mai moi.