joi, 10 aprilie 2008

Timpul trece, leafa merge, ei carpesc cu spor

muncitori de la CITADIN care asfalteaza in fata la Moldova Mall in Iasi
Imi aduc aminte de bancurile in care se pune urmatoarea intrebare: "De cati politisti este nevoie sa......?" Iar poanta se afla in raspuns. Cam acelasi lucru l-am gandit zilele trecute cand am vazut vajnicii muncitori necalificati de la Citadin care intindeau cativa metri de asfalt. Intrebarea ar fi fost de data asta: Cati munctori supercalificati trebuie pentru a intinde 10 metri de asfalt? Raspunsul il aflati din pozele urmatoare. De exemplu doi sunt calificati pentru a intinde smoala, doi descarca, doi intind cu lopata asfaltul si altii doi il aranjeaza cu un fel de T-uri. In total vreo opt oameni care sunt trimisi la carpit o strada. Bine, pe langa astia 8 mai trebuie precizat un sef (sau o sefa) de echipa care sta si priveste autoritar.
muncitori care asfalteaza in Iasi

5 comentarii:

Succession Spoilers spunea...

Imi cer scuze ca trimit comentarii din astea "nedorite", dar daca a ajuns mesajul asta la tine, inseamna ca fie ma ai in blogroll, fie te am eu, fie mi-ai adus la un moment dat trafic, lucru pentru care iti multumesc. Incepand de azi sunt de gasit, cu tot cu blogul meu, la www.cosminvaman.com Multumesc si bafta!

Politrucul spunea...

off-topic: legat de sondaj, vezi pe blogul meu ;)
politrucul

Ieseanul suparat spunea...

Am vazut deja. E corecta analiza.

Succession Spoilers spunea...

Tot offtopic (scuze) da vezi ca ai o "analiza" si la mine pe blog :D daca stiam cine esti iti puneam numele adevarat. Dar presupun ca daca zic ieseanul suparat intelege lumea :)

Adrian Manolache spunea...

treaba romaneasca ce se intampla acolo:P

dupa zicala ...ca la noi la nimenea..