marți, 11 martie 2008

Parcari in mijlocul drumului


Se pare ca primarul Gigi Nichita a rezolvat problema locurilor de parcare: lasa masinile sa parcheze pe trotuare. Probabil ca la asta se gandea acuma patru ani cand le promitea iesenilor ca va rezolva aceasta problema. In cazul asta nici macar nu era nevoie sa sa mai ajunga primar. Cu astfel de decizii Primaria poate functiona foare bine daca are doar femeie de serviciu si portar.


Cum s-ar zice, primarul a decis sa le dea voie soferilor sa faca ceea ce ei deja faceau de mult. Ba in ultimul timp s-au inmultit si parcarile in mijocul strazii. Ca in cazul acesta, la intersectia dintre Sararie si Octav Botez sau ca in Tatarasi. Iar mai nou, ca in intersectia dintre Nicolae Balcescu si Sulfinei, dupa cum se poate observa in fotografiile atasate. Si mai este un loc unde se parcheaza in mijlocul drumului: in fata la Select, mai ales noaptea sunt niste masini parcate pe acolo de ai impresia ca le-a adus apa.


5 comentarii:

Anonim spunea...

De ani de zile se parcheaza acolo, dar abia in ultimul an am remarcat ca se parcheaza masini pana in mijlocul intersectiei.
Problema principala este cu straduta cu sens unic, cea care apare in poza cu 'interzis'. Pentru soferii care ies de pe ea (printre care m-am numarat si eu) este destul de greu sa se asigure pentru ca vizibilitatea este foarte slaba - evident, din cauza masinii care este parcata chiar in centrul intersectiei.

Apropo... ii multumesc pe aceasta cale primarului robinet ca ne da voie sa ne parcam masinile pe stradutele laterale, de cand asteptam permisiunea lui...

Ieseanul suparat spunea...

Si eu m-am lovit de aceeasi problema.

Anonim spunea...

http://www.visurat.ro/2008/03/13/lingaul-suprem-din-presa/

Anonim spunea...

Cititi adevarata Flacara Iasului
http://www.flacarais.ro/

Anonim spunea...

un text genial
http://www.visurat.ro/2008/03/18/despre-cretini/