duminică, 30 martie 2008

O fi vreun trucaj pe terenul de fotbal?


Ca tot vorbeam despre fotbal, iata o faza cum n-am mai vazut pana acum. Este posibil ca un portar sa faca o asemenea parada? O fi vreun trucaj? Ca eu nu-mi dau seama. E vorba de portarul Columbiei, René Higuita, intr-un meci cu Anglia, in 1995.

Trucaje sunt doar in campionatul lui Mitica, unde campionii se decid fara sa joace pe teren. Ca asa stabileste nu-stiu-ce comisie. De ce trebuie depunctata o echipa, cand de vina sunt organizatorii? Dar Steaua trebuie sa fie campioana, nu-i asa? Gigi apasa pe butoane.

5 comentarii:

Anonim spunea...

in primul rand clipul nu e trucat...portarul e sarit de pe fix si asta nu e singura lui isprava....si in al doilea rand io zic ca esti un rapidist frustrat...s-au aruncat 20 de obiecte in teren....sa nu-mi spui ca erau jumatate din tribuna respectiva stelisti si au zis hai sa aruncam.....voi v-ati facut-o cu mana voastra, l-ati tintit pe nesu si l-ati nimerit pe deaconu...in fine...in rest imi place blogul tau (desi nu sunt blogger da mai citesc unul, doua pe ici pe colo)....buna treaba

Adrian Manolache spunea...

am o mare admiratie fata de acel portar..acuma s-a retras din activitate, dar in urma cu vreo luna de zile aparuse ceva in presa din columbia cum ca ar vrea sa revina pe gazon...chiar as vrea sa mai vad cateva parade de genul celor din clip

Ieseanul suparat spunea...

@radoo: nu sunt nici rapidist, nici frustrat. Nu sunt nici macar microbist. Dar cand un patron declara cu va apasa pe butoane, inseamna ca jocurile nu se mai disputa pe teren. Mi se pare corect sa penalizezi societatea care organizeaza jocul, dar nu echipele. Poti sa interzici intrarea suporterilor pe teren, poti sa dai amenzi celor responsabili, dar nu sa modifici clasamentul prin decizii luate in culise. Inteleg ca esti stelist si e problema ta, dar eu nu te-am jignit cu nimic. Asa ca nu inteleg de ce vii la mine in casa (pe blog) si ma jignesti. In rest, toate cele bune.

Anonim spunea...

Parca era un meci amical cu anglia ... acel meci l-am vazut in direct la vecinul care avea parabola pe atunci :D

Anonim spunea...

portarul higuita era celebru pentru astfel de smecherii pe teren. nu e niciun trucaj. e cat se poate de real.