marți, 1 ianuarie 2008

Ninge pe Moldova


E totusi o zi de sarbatoare asa ca am sa mai pun un cantec pentru nostalgici. Imi pare rau ca nu gasesc prima varianta, cantata de Radu Stefan si grupul SINTEX prin anii '80. O au cei de la Radio Iasi in arhiva.
Asa ca hai sa ne multumim cu varianta cantata de Stefan Pintilie.


4 comentarii:

4wings spunea...

E jenant. Nu stiu daca unchiul i-a dat acestui individ drepturile de autor ca sa-i mutileze piesa in halul in care a facut-o (si nu e singurul), dar e jenant. Cine doreste piese cu Radu Stefan, al carui nepot sunt, sa ma roage pe mine, ca pe radiouri si televiziuni nu ne putem baza daca vrem sa pastram o traditie. Deja mi-au cazut urechile si mi-e rau...beacs!

stenel spunea...

salutare...stiu formatia sintex de multi ani...si credeti-ma stau in bloc cu unul din membrii formatiei si vreau sa va spun ca ce este acuma pe piatza e jenant ...jos palaria pentru formatia sintex

VOICU TIULEA spunea...

Are mare dreptate nepotul lui Radu Stefan.Stefan Pintilie nu va canta NICIODATA ca Radu.m vazut-o si pe Matilda Pascal Cojocarita la tv cantand piesa asta.Sunt prieten cu toti membri formatiei SINEX,ACUM 30 DE ANI MI-AU CANTAT LA NUNTA.sPER CA SE VOR MOBILIZA SI VOR MAI SCOATE O PIESA FRUMOASA. DJ vOICU

Anonim spunea...

Draga RELU ,cred ca ar fi fost bine sa fi pomenit si despre mine cand ai cantat OCHII TAI . Iti urez multa sanatate si tot ce iti doresti.
Cu stima GELU.