duminică, 20 ianuarie 2008

Concurs: "Orasul Iasi. Ce as schimba in 2008?"

Andrei Sava ne invita la un concurs.

Esti blogger? Esti din Iasi? Te intereseaza soarta orasului tau. Scrie un articol pe tema"Orasul Iasi. Ce as schimba in 2008" si noi il publicam pe http://iasi.nights.ro. Articolul poate consta si in fotografii reprezentative despre orasul Iasi in 2008 sau chiar un videoclip. Deasemenea prin intermediul retelei sociale http://iasinights.ning.com iti promovam timp de o luna ultimele 5 post-uri de pe blog-ul tau.
Asteptam articolele pana la sfarsitul lunii februarie pe
andreisava@yahoo.com. Cel mai bun sau o selectie din cele mai bune vor fi publicate pe http://iasi.nights.ro.

Sper ca politicienii, mai ales cei care vizeaza sa ajunga primari, sa nu se amestece in acest concurs. Pentru ei ar fi suficient sa citeasca.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nou concurs în blogosfera românească: Oraşul Iaşi. Ce aş schimba în 2008
http://mdro.blogspot.com/2008/01/nou-concurs-n-blogosfera-romneasc-oraul.html

Anonim spunea...

in 2008 eu as pune accent pe parcari, nu orice fel de parcari, ci parcari cu plata si paza, in cartiere. astfel fiecare din noi isi are masina in siguranta (ca nu este ridicata de primarie sau victima a unui furt). pentru aceasta este necesar ca cei din primarie sa iasa pe terene, sa vada locurile unde s-ar putea face astfel de parcari - pentru ca locuri sunt. si sa iasa la actiune. mai ales acum ca suntem inaintea alegerilor si speranta ca se va face ceva este mai mare! la treaba - iasul e al nostru, trebuie sa facem ceva