miercuri, 11 iulie 2012

Pe plan international PONTA este un AVORTON POLITIC

Am impresia ca Pontanacul a vazut ultimele sondaje si s-a umezit la cur. In plus, discutia cu ambasadorul american cred ca a fost mai dura decat un dus rece in miezul iernii. Drept dovada a inceput sa spuna ca ii pare rau ce a spus despre Angela Merkel (a vorbit ca un mitocan, nu ca un om politic -- :))) asta-i mai degraba om PULITIC), apoi s-a plans ca Basescu i-a inscenat plagiatul (va rog, nu ma lasati sa mor de ras) dupa care iese pe post si zice ca o sa scoata obligativitatea platii taxei TV. De radio n-a pomenit. Ba mai mult, ca o sa treaca plata taxei tv pe spinarea cablistilor. Asa ca o sa vedeti cum sar preturile in sus la cablisti. Bucurie mare pentru popor. Probabil ca vor scadea taxa pentru ANTENELE securiste.
Sunt convins ca intalnirea cu ambasadorul american de dimineata i-a pus cu botul pe labe pe cei doi lachei ai lui Voiculescu. Deja am vazut ca nemtii i-au dat cu FLIT lui PONTA. Pe plan international PONTA este un AVORTON POLITIC.
Mai mult, individul a declarat ca vrea sa faca un SMEN cu cei de la UE astfel incat sa nu publice raportul pe justitie in urmatoarele zile, pentru ca va fi folosit in campania electorala. Din cate imi amintesc a mai fost un ministru, din Guvernul Tariceanu, care cerea celor de la UE sa critice DNA in raport ca sa aiba el motiv sa-i schimbe. Cand naiba o sa scapam de scarbele astea?

Niciun comentariu: