marți, 6 decembrie 2011

Se prabusesc cladiri in centrul Iasului. Primaria scrie afisele

Competenta celor din primarie este criminala de-a binelea. Un imobil situat aproape in centrul Iasului, in spate la Casa Modei, abia mai sta in picioare. Culmea, in el inca mai locuiesc oameni. Angajatii Primariei Iasi au reusit sa scrie cu litere mari un fel de afis pe care l-au lipit pe un perete al imobilului: ATENTIE! Pericol de prabusire!

In schimb, pe trotuar nu se afla nici un fel de atentionare. Normal ar fi fost sa restrictioneze accesul pietonilor. Probabil ca mai intai asteapta sa cada zidurile si sa omoare vreo doi oameni. Dupa aceea vom afla ca avem si angajati competenti in Primaria Iasi. Pana atunci, insa, poate reusim sa scapam de primarul fotbalist.


2 comentarii:

Blogatu spunea...

Salut! Mai intai trebuie sa-ti zic ca apreciez blogul tau :) De asta te-am contactat! Te invit la o campanie deosebit de interesanta, in care cu siguranta iti va face placere sa participi!

Este vorba despre promovarea Caravanei Zapezii de la miniPRIX, care soseste in judetele Iasi, Suceava si Timis in perioada 10-11 decembrie. Pe scurt, ce trebuie sa faci: sa informezi cititorii blogului tau ca in acest weekend orice comanda pe care o fac de pe site-ul http://miniprix.ro va beneficia de 20% reducere.

Am scris si eu pe Blogatu.ro un astfel de articol informativ: http://blogatu.ro/2011/12/caravana-zapezii-miniprix-ajunge-in-weekend-ul-10-11-decembrie-in-judetele-iasi-suceava-si-timis.html. Ce ai tu de facut? Sa scrii un articol similar, in care sa inserezi unul sau mai multe linkuri spre miniPRIX si imaginea de mai jos si in care sa inviti cititorii blogului tau sa cumpere de pe miniPRIX in weekend-ul 10-11 decembrie. Dupa ce scrii articolul, trimite-mi prin e-mail adresa articolului!

Ce primesti in schimbul articolului tau? O reducere de 50% pentru cumparatur de pe miniPRIX in valoare de minim 100 lei si maxim 300 lei. Reducerea nu se cumuleaza cu cea din cursul campaniei si este oferita dupa incheierea campaniei! Adica saptamana viitoare.

Ieseanul suparat spunea...

Salutare. Din pacate abia acuma am vazut propunerea ta deoarece fusese mutata automat in spam.