miercuri, 18 noiembrie 2009

Ivan n-a mancat usturoi, desi gura PSD-ului miroase

Domnul Catalin Ivan, europarlamentar pe banii nostri, mananca ciuperci, desi n-a mai plouat de mult timp. Culmea nesimtirii si tupeului… PDL


Daca el n-a mancat usturoi, are impresia ca gura PSD-ului miroase doar a flori de levantica. Vorbeste, vorbeste... ca sa nu taca. Arunca cu vorbele dar nu vine si cu dovezi. Si ma gandeam ca ar putea fi unul dintre tinerii care ar putea schimba fata PSD-ului. La naiba... cred ca m-am inselat.

Hai sa vedem ce-l spune dl. europarlamentar Ivan: ca in unele catune de pe la tara, bannerele si afisele cu "prostanacul" Geoana sunt rupte de ... oricine ar fi, inseamna ca e membru PDL. Ma intreb daca dl. Ivan are curajul sa explice iesenilor care i-au oferit votul, de ce firmele care sunt platite pentru intretinerea iluminatului stradal au ajuns sa intinda bannere cu Geoana? De ce masinile RATP fac acelasi lucru? Pe banii cui? Pe banii iesenilor. De ce? Pentru ca primarul Nichita e seful de partid al domnului Ivan.

Apropo de afise. Imaginea de mai sus a fost surprinsa in Intersectia din Bucsinescu, cum urci spre Spitalul Sf. Maria. Dupa cum lesne se poate observa, stropirea cu vopsea neagra a afisului respectiv a fost facuta de la inaltime. Cum se putea ajunge acolo? Cu o masina care avea un dispozitiv de ridicare pana la inaltimea aceea. Cine are astfel de masini in Iasi? Pai.... RATP, EON, LUXTEN si altii. Ca sa nu mai spun ca panoul de afisaj se afla pe o proprietate privata. Asadar, inteleg ca mizerabilii care au facut asta au incalcat si o proprietate privata. Ca doar proprietatea privata e un MOFT, vorba lui Iliescu, tatucul si mentorul PSD. Apropo, dl. Ivan ce parere aveti despre faptul ca proprietatea privata e un MOFT?
Daca astia inca se mai bat pentru ciolan, inseamna ca mai e mult de furat in tara asta.

Un comentariu:

Ana Sandu spunea...

Felicitari pentru sesizarea acestor aspecte legate de candidatii nostri "ideali". Chiar era nevoie de cineva care sa scrie pertinent despre toate magariile lor.