marți, 3 septembrie 2013

Cine sunt mai periculosi: maidanezii de pe strada sau maidanezii din primarii?

Pentru ca tot se vorbeste de cainii comunitari in ultimele zile, dupa ce a fost omorat un baietel de 4 ani in Bucuresti. Iata o imagine surprinsa acum vreo ora in Tatarasi. Se stie ca dupa Bucuresti, Iasul este raiul cainilor vagabonzi. Aproape putem spune ca maidanezii conduc Iasul.

Cine sunt iubitorii de animale
Teorarea maidanezilor
Iubitorii de animale au lasat cainii in strada



Apropo de cazul din Bucuresti. Se pare ca maidanezul care avea cel mai mult sange pe bot fusese adoptat de un ONG inca din 2008.
Stie cineva daca trantorii din Primaria Iasi au verificat vreodata maidanezele care se declara iubitoare de animale si si-au tras fundatii prin care storc bani grei? Stie cineva daca trantorii din Primarie au verificat cum s-a facut adoptia unro maidanezi, la cine au ajuns si daca respectivul are grija de caine?
Nu cred ca s-a facut asa ceva pana acuma. In schimb, trantorii din Consiliul Local ne-au obilgat sa ne sterilizam animalele de casa pentru ca altfel suntem amendati drastic.
Pe maidanezii din Primarie cand ii sterilizam?
Si asa au demoinstrat ca nu ii intereseaza acest oras. Maidanezii din Primarie au mutilat Centrul Iasului, sa nu uitati acest lucru.

Niciun comentariu: