miercuri, 18 iunie 2008

Inedit: masina de politie ridicata pentru ca a parcat intr-un loc nepermis

Incredibil dar adevarat. Am primit acum cateva minute niste fotografii si un filmulet care par incredibile.
Stie toata lumea cu cata aroganta se comporta unii politisti la volanul masinilor de serviciu. De cele mai multe ori incalca nu doar regulile de circulatie ci si reguli ale bunului simt.
Din cate se poate observa in imaginile de mai jos o masina a Politiei Rurale, cu nr. B - 69 - THR, a fost ridicata din dreptul Casei Patrate pentru ca parcase intr-un loc nepermis. Dupa cum imi transmitea in mesajul de pe email autorul imaginilor, actiunea se petrecea astazi in jurul orelor 12.00.
Sunt curios sa stiu de care post de politie apartine masina si ce a patit soferul. Voi posta mai tarziu si filmuletul trimis de autorul fotografiilor, caruia ii multumesc pe aceasta cale.




Later Edit:

Pentru cei doi anonimi carora le place sa-si dea cu parerea desi habar n-au pe ce lume traiesc, le mai postez o fotografie dintre cele primite, in care se vede clar semnul prin care soferii sunt atentionati ca li se pot ridica masinile. In alte judete politistii de la rutiera sunt pusi sa-si urmareasca colegii si sa-i sanctioneze daca incalca regulile. Pana la urma un politist nu este cu nimic mai presus de lege. Si cu cat vom vedea mai multe astfel de actiuni cu atat va creste increderea populatiei in oamenii legii.

25 de comentarii:

Unknown spunea...

Bravo lor! Celor care ridica masina. Ne-am cam saturat de impertinenta oamenilor in uniforma, care considera ca totul li se cuvine, ca ei au intotdeauna dreptate.
Inca o data, felicitari!

Anonim spunea...

Te-ai gandit ca doar li s-a strict masina si aia au venit sa le-o ridice? In ultima poza e chiar un politist care privste impasibil ce se intampla...

Anonim spunea...

E clar ca li s-a stricat masina , nimeni nu ridica o masina a politiei , mi s-ar parea o imbecilitate sa ridici o masina de politie ,sau o salvare .... HAI SA FIM SERIOSI . Iar cei care sunteti bucurosi ca s-a intamplat asa ceva .... e o chestie tipic romaneasca .......

Ieseanul suparat spunea...

In primul rand ca masina era parcata pe partea dreapta a unei strazi cu sens unic. Cine cunoaste codul rutier stie la ce ma refer. In al doilea rand, masinile politiei, ale pompierilor sau ambulantele pot incalca regulile de circulatie numai in anumite conditii.
Cat despre comentariile anonimilor de mai sus, pot spune ca sunt... tipic romanesti. Nu-i asa?

Anonim spunea...

Si daca era parcata pe dreapta unei strazi cu sens unic ce, e mai cu mot? Cine cunoaste codul rutier este sigur ca tu nu-l cunosti.
In alta ordine de idei, si mie mi se pare pueril sa crezi ca este normal sa ridici o masina de politie (pompieri, salvare etc). Poate politistii cu masina erau in misiune, poate ridicau pe cineva, doar nu trebuia sa-si caute o parcare pentru asa. Cine decide daca erau in misiune sau nu, soferul cu masina de remorcat?
In tarile civilizate, in atfel de situatii, SE FACE RECLAMATIE, nu se ridica masina.
Occidentalule, o iei cam personal. Nimeni nu te-a jignit. Dar poate tu crezi ca astea par trasaturi occidentale... poate fata de Prut

Anonim spunea...

Chiar daca nu va vine sa credeti, chiar e adevarat! Eram acolo (asteptand sa intru la testul de legislatie) cand am vazut soferul dandu-se jos din masina care era in perfecta stare de functionare. De ce sa fie o imbecilitate? Sunt tot oameni, cu NIMIC mai presus de noi:) Cat despre politistul pe care il vedeti in imagine,stand "impasibil",trebuia sa fie acolo! Utilajul care ridica masinile este insotit de un politist. Si chiar daca ar fi venit soferul in timp ce masina era ridicata, nu avea ce face, decat sa priveasca!
Sa speram ca suntem pe calea cea buna!

Ieseanul suparat spunea...

Pentru anonimul care a postat la ora 0,47:

Pe o strada cu sens unic masinile se parcheaza pe partea stanga. Si daca stii sa "citesti" semnele de circulatie, priveste ultima fotografie, ca pentru analfabeti ca tine am postat-o. Iar cand mai vrei sa-ti dai cu parerea, vin-o cu argumente. Si nu te mai chinui sa scrii ceva ca o sa-ti sterg mizeriile. Pe blogul meu eu am ultimul cuvant. Iar daca iti las, totusi, ineptiile de mai sus este pentru a demonstra ca din pacate prostia nu doare.

Anonim spunea...

Domnule Iesean suparat, daca vrei sa incepem cu injurii si jigniri, nici o problema. Se pare ca nu eu sunt analfabeta, ci dumneata:) Invata sa citesti ceea ce scrie omul ca sa nu mai faci comfuzii. O fi blogul tau, dar nu stii sa iti "primesti" musafirii si nici nu ai dreptul sa iti dai cu parerea asupra capacitatii lor mintale sau sa faci pe seful! Ai facut acest bloc pentru ca oamenii sa isi spuna parerea si nu ca sa spui tu daca este buna sau nu.
Politistii care au parcat acolo, nu erau in misiune cand au ajuns si nu aveau ce cauta cu masina in pozitia aceea, sensul unic fiind "de la botul masinii spre spate".
(chiar daca vezi ca sunt Anonimi, nu inseamna ca sunt aceiasi;) ar fi trebuit sa stii daca e blogul tau, nu?)

Ieseanul suparat spunea...

Pentru anonima care a postat la 01,19:

Draga mea, nu esti analfabeta, dar vezi ca nu se scrie "comfuzii".
Apoi nu "am facut acest bloc" pentru ca oamenii sa-si spuna parerea, ci pentru ca EU sa-mi spun parerea. Iar comentariile unora sau altora le voi lasa in functie de cat de pertinente sunt. Exista bloguri unde nu pot fi lasate comentarii anonime sau acestea trebuie aprobate mai intai. Dupa cum observi eu am lasat o anumita libertate, dar nu pot accepta tot felul de mizerii in casa mea. Iar daca nu vrei sa mai fii confundata, atunci poti sa-ti asumi o identitate, chiar si virtuala. In plus, n-am timp sa stau sa verific statcounter-ul sa vad de la ce IP s-a postat un comentariu sau altul. Am lucruri mai importante de facut. Iar "musafirii" sunt de obicei persoane pe care le inviti sau macar le cunosti. Anonimii, de obicei, stau la usa.

Anonim spunea...

ne cerem scuze pentru spam | stire pentru blog

CAZ DE BOTULISM IN BARLAD - echipa noastra inca mai ancheteza cazul si zilnic vom reveni cu informatii noi contact echipa club13.ro

Lupu Eduard ( Edy) 18 ani elev al Liceului Teoretic Mihai Eminescu (Barlad) – cetatean al Republicii Moldova, Gavozdea Vasile ( Lica) 18 ani elev la Scoala de Arte si Meserii Nr.3 ( Barlad ), Rusu Eduard (Edi R.) 18 elev la Pedagogic ( Barlad ) , Podaru Costel 17 ani din Republica Moldova ( aflat in vizita de o saptamana la rudele lui in Barlad - Romania ) , Boidache Elena 17 ani eleva la Liceul Teoretic Mihai Eminescu (Barlad ) care se prezinta azi 18 iunie 2008 la spital .
Cei cinci s-au dus la baraj in ziua de joi 12 iunie 2008 in jurul orei 14:00 iar la intoarcere au consumat un LEBER ( SINGURUL PRODUS CONSUMAT IN COMUN ) cumparat de la firma Prodinvest Group srl.

vezi toata stirea pe http://www.club13.ro

apelul catre OPC VASLUI http://www.youtube.com/watch?v=czzOkfDsBQ8

EDUARD LA SPITAL http://www.youtube.com/watch?v=9RJjRz303ug

MAGAZINUL DE UNDE S-A CUMPARAT PATEUL http://www.youtube.com/watch?v=IrC-hpzcnmo

echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice informatie

Danyell Dia spunea...

Mai bine dadeai un tel la Politie si intrebai ce si cum, masina avea stricata cutia de viteze, nu degeaba e de la rurala, ce sa-i faci dak unii nu stiu sa conduca. Si punct, lasa prostiile k o ridicat masina politiei, cu totii am visa la asa ceva, dar mai avem de asteptat in Romanica. Suna la Politie si intereseaza-te, inainte sa postezi chestii dintr-astea. Si masina aia nu e de la DSPM. Si inca o kestie, o masina nu se ridica cu una cu doua, chiar dak era parcata aiurea, pe zona aia nu circula masinile mari, si toti soferii sunt atentionati/amendati.

Anonim spunea...

le-au ridicat masina pt ca erau de la politia rurala. daca erau de la rutiera din iasi stateau cuminti ca-i vanau toti politistii apoi sa-i amendeze :)

Unknown spunea...

@ ieseanul: pe strazile cu sens unic, masinile pot fi parcate oriunde, pe stanga sau pe dreapta, cu singura precizare ca trebuie lasat spatiu de trecere pentru cel putin o masina.
@ anonim: numai cuvinte de lauda...aveti o gandire precum bunica-mea la 70 de ani.

Anonim spunea...

si-a uitat cheile in contact =)

Anonim spunea...

In primul rand vreau sa-ti spun ca nici eu, nici d-na care a postat anterior nu suntem analfabeti.

In schimb, in urma celor de mai jos, tu dai dovada de o adanca eruditie:
"Iar cand mai vrei sa-ti dai cu parerea, vin-o cu argumente"
Lasa ipocrizia, invata gramatica, dupa care, daca chiar nu te poti abtine, eticheteaza-i pe ceilalti ca fiind analfabeti...

On topic :)
1. Habar n-ai regulile de circulatie. Ti s-a raspuns mai sus. Nu mai repet. Regula ta ca n-ai voie sa parchezi pe dreapta este hilara.
2. Habar n-am daca masina de politie a fost ridicata sau nu pentru parcarea intr-un loc interzis. Am spus numai ca EU CRED ca motivul pentru care a fost ridicata este altul: adica defectiune tehnica. Nu cred ca exista vreo tara civilizata in lumea asta in care sa se ridice masinile de politie (salvare, pompieri) pentru un astfel de motiv. De ce? Am mai spus. Implicatiile pot fi mult mai grave. In tarile civilizate se face RECLAMATIE.
3. Esti naiv daca vezi asta ca pe un semn de insanatosire a societatii...
4. Spuneai in articol ca, de multe ori, politistii sunt aroganti si lipsiti de bun simt. Perfect adevarat. Insa de aroganta gratuita si lipsa de bun simt ai dat dovada si tu, pe aceasta pagina. Diferenta dintre tine si ei este aceea ca tu nu ai puterea lor dar...

Cu respect
un anonim

Anonim spunea...

In sfarsit un om cu cap! Bravo anonim de la ora 07:29

Anonim spunea...

Mai copii dar voi aveti o deficienta majora.
Va este asa de greu ca in loc de "anonim" sa dati si voi un nume fictiv de genul "anonim01" sau "anonimu lu peste", ca sa nu mai scrie lumea comentarii cu ceasul in mana, de genul "bravo anonim de la ora 07:29"?

Anonim spunea...

Mie cind mi s-a ridicat masina am aflat ca un politist a chemat echipa care se ocupa cu asa ceva. Nu cred ca umbla aia prin oras si ridica masini de capul lor fara sa aibe si un agent de circulatie 'aferent'.
Foarte probabil ca masina avea o defectiune. Si agentii de circulatie si echipele care ridica masini sunt 'subordonati' primariei ... cred.

Anonim spunea...

Da multa minte va mai trebuie sa "ganditzi" asa ceva:))))sunteti toti blonzi?...de unde ati iesit?:)) unde ati vazut voi ca un politist sa fie amendat ca a depasit viteza sau ca a trecut pe rosu cand nu era in misiune si multe altele...ati gandit o pe asta...ce o sa faca o sa si dea amenda statul singur nu?:))))) e logic ca s a stricat loganul ca vb aia e dacie:))) CARE VREA HAINE SA Intre pe www.shrekhaine.com

Adrian Manolache spunea...

super tare...am ras pe burta despre aceasta isprava a Militiei Romane

Anonim spunea...

ca idee, vin-o se scrie de fapt vino, nu de alta dar vad ca lumea se cearta in care e mai analfabet...

Unknown spunea...

Comentariile sunt de prisos.
Vreau doar sa spun ca nu poti compara Politia cu Ambulanta sau Pompierii....sa fim seriosi totusi, nu cred ca politistii salveaza atatea vieti...sau vreouna macar...

LUCY spunea...

masina politie a ajuns la dspm. numai ca de acolo a fost ridicata fara a se plati tariful aferent

RIP spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Contactat în legătură cu această situaţie, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi a spus că poliţistul responsabil va trebui să plătească din buzunarul propriu amenda şi taxa aferentă recuperării autovehiculului, scrie Adevarul.

http://www.adevarul.ro/actualitate/Masina-politiei-ridicata-parcare-neregulamentara_0_30599098.html