miercuri, 4 septembrie 2013

Cand am spus ca toate nefututele activeaza la ONG -uri care lupta pentru ca maidanezii sa stea pe strazi, au fost multi care m-au injurat. Iata dovada
O femeie membra a unui ONG care lupta pentru protectia animalelor este cea care a semnat formularul de adoptie pentru cainele care ucis, luni, un copil de patru ani.
Cainele a fost adoptat in 2008 de catre fundatia Caleidoscop. "Teoretic trebuia sa am grija de el, practic nu. Pentru ca nu erau scosi pe nume propriu, ci pe numele asociatiei. Daca trebuie sa invinovatim pe cineva, trebuie criticata asociatia pentru ca nu si-a asumat responsabilitatea. Era o situatie de compromis, primaria stia, dar trebuia sa eliberam locurile. Am inteles ca s-a ajuns la moartea unui copil, dar asta a fost. A fost un accident. Eu am constiinta curata si ma ocup in continuare sa salvez animale", a declarat Lavinia Mirela Nica, pentru Stirile Pro TV.

Ea are are constiinta curata pentru ca lupta sa salveze animale fata de altii care nu fac nimic. 

MAI BINE AR FACE SI AR CRESTE UN COPIL.

Iat-o pe Carmen Secareanu, sefa ONG-ului care a adoptat cainele care a omorat un copil in Bucuresti

Monica Davidescu, Aurelian Temisan si Daniela Vladescu au sustinut neconditionat un ONG care dadea drumul cainilor pe strazi. Sa va fie rusine!!!

Niciun comentariu: