marți, 4 iunie 2013

TIR-urile care ies de la Palas blocheaza mereu strada Palat. Oare n-ar fi mai bine s-o faca si pe asta pietonal cu salcami chichirezi?

Faptul ca patronul de la Palas Iasi a urmarit exclusiv sa foloseasca orice palma de teren pentru a construi ceva si a-si mari profitul se poate observa din faptul ca nu au fost prevazute locuri de iesire pentru TIR-uri astfel incat sa nu incurce traficul auto in zona. TIR-urile care vin la Palas ies direct in strada Palat si pana fac manevrele de intoarcere blocheaza un bulevard cu 4 benzi.Nu ar fi exclus ca in viitorul apropiat primarul NIchita si viceprimarul Chirica sa ordone inchiderea circulatiei si declararea strazii ca pietonal si pentru folosinta exclusiva a TIR-urilor care vin la Palas.
Pentru ca, nu trebuie sa uitam, exact asa au facut cu strada Stefan cel Mare. Au scos asfaltul si au pus o piatra cubica pe care nu se poate plimba nimeni, copiii nu se pot juca cu rolele sau cu bicicletele, umbra nu mai este, deoarece teii au fost macelariti la ordinul lui Chirica. De ce toate acestea? Pentru ca poporul doritor de aer  si umbra sa migreze spre investitia privata de la Palas. Iar cine ajunge acolo va fi tentat sa scoata si ceva bani din buzunar. Cat castiga Iasul din aceasta afacere? Cat castiga cei care iau decizii in primarie din aceasta afacere?

Niciun comentariu: