miercuri, 19 iunie 2013

La concertul Patriciei Kaas de la Iasi nu este permisa filmarea, fotografierea sau utilizarea retelor wireless pe telefoanele mobile. Cei prinsi vor fi trimisi la plimbare

Reguli extrem de dure la concertul Patriciei Kaas de la Iasi.

Accesul se va face începând cu orele 19.30

Nu este permis accesul cu:
- aparate foto sau de filmat, de orice fel
- umbrele
- bidoane de plastic, doze, cutii de băutură
- arme de orice fel, inclusiv arme albe, cuţite, lame, obiecte contondente
În timpul spectacolului nu este permisă:
- filmarea sau fotografierea cu telefoane mobile
- utilizarea reţelelor wireless de pe telefon
Aceste ultime 2 reguli sunt foarte stricte, impuse de staff-ul Patricia Kass şi cei care le încalcă pot fi invitaţi să părăsească incinta.

Concertul de la Iaşi al Patriciei Kaas face parte din turneul de promovare a albumului “Kaas Chante Piaf”, lansat în 5 noiembrie 2012, pentru a comemora 50 de ani de la moartea cunoscutei artiste Edith Piaf. Retineti, PRIMARIA IASI nu are nici un merit in organizarea acestui concert. Dar primarul Nichita profita cu varf si indesat de acest eveniment, dand impresia ca datorita lui are loc acest eveniment. Iata-l in fotografia de mai jos, intr-o postura de mitocan fericit ca se pozeaza alaturi de o personalitate. Aceasta atitudine "familiara" arata cat de stilat este Gheorghe Nichita atunci cand se afla in prezenta unei doamne. Dar de la un baiat care a visat sa ajunga fotbalist ce asteptari sa avem? 


Gheorghe Nichita, primar de Iasi, tinand-o de mijloc pe Patrica Kaas. (sursa foto: Florin Ghetau - Facebook)

Niciun comentariu: