miercuri, 1 mai 2013

Cine are interesul ca bulevardul Stefan cel Mare sa fie mutilat? Nu va ganditi la politicieni. Astia-s doar niste pigmei care executa ordinele celor cu bani

Iata cum arata bulevardul Stefan cel Mare pe vremea cand peisagistul drujbar Mihai Chirica nu ajunsese viceprimar.
Unde il gasiti pe artizanul din umbra al acestei mutilari a centrului Iasului?
Priviti si judecati. Au inlocuit asfaltul cu niste pietroaie pe care cu greu se poate merge chiar si cu incaltamine sport. Cu rolele, bicicleta sau caruciorul pentru copii e imposibil sa te plimbi. Taind teii au eliminat orice urma de umbra. Acuma baga in santier si parcul din fata Teatrului. Vor taia copacii, vor face mizerie.... totul e programat pentru urmatorii 3 ani. Da,... un santier in centrul Iasului pentru 3 ani.
In acest timp, copiii, batranii,  iesenii, vor fi obligati sa se deplaseze incolonati in marea gradina PALAS. In felul asta vor creste incasarile la PALAS. Ca doar n-o sa stea cineva la umbra fara sa bea un suc, sau o apa plata. Ca sa nu mai spun si de celelalate ispite care vor scoate bani din buzunarul parintilor pentru a se umfla conturile Palas-ului. Vedeti ca se leaga? Mai tineti minte cat a durat santierul pasajului subteran de la Hala Centrala care a blocat practic circulatia pe strada Sf Lazar? Tot atat cat au durat lucrarile la Palas. De ce? Ca sa se poata descurca mai usor costructorii de la Palas. Dragi ieseni, de acum inainte centrul Iasului se muta la Palas. Ma intreb daca Nichita si Chirica sunt primari pentru Iasi sau pentru Palas? Mergeti acolo si goliti-va buzunarele. Si multumiti-i celui care v-a mutilat orasul.
Niciun comentariu: