joi, 7 iunie 2012

Cum arata zona Palatului Culturii fara Palas. Ar fi trebuit sa ramana asa?


Daniel Bobeica publica pe pagina sa de facebook o imagine cu zona Palatului Culturii si strandul care exista pana acum vreo cativa ani.
Intrebare: ar fi fost bine sa ramana asa?

6 comentarii:

Cristake spunea...

DA!

Anonim spunea...

Gradina japoneza nu mall si business centre de culoarea cacao!

elena spunea...

NU categoric nu. Decat o mlastinain centru mai bine ceva organizat si bine asezat. Asta se intampla in toate orasele europene, locuri pline de verdeata, locuri pentru birouri si centre de divertisment. Nu fiti tzarani si nu acceptati schimbarea. Daca nu se face ceva e rau ca nu sa facut iar cand se face de ce sa facut??? Hai sa nu fim ipocriti.

Cristake spunea...

De ce sa fiu taran, pentru ca as fi preferat un loc verde unui furnicar comercial/rezidential in care nu am incredere? Si nu am incredere pt. ca banuiesc cam cine o sa locuiasca acolo, cam cine o sa vanda acolo si cu ce preturi, cat despre locurile de munca.... te pomenesti ca o sa fie vreo oaza salariala ?!
Vechiul strand trebuia doar ingrijit, pazit si scapat de festivalurile alea ale berii.

Poate trebuia si un mic referendum local, fiind vorba de o schimbare destul de radicala in miezul targului, a?!

Anonim spunea...

Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
Ţara mea frumoasă, ţara mea de dor?
Să scapi de lichele, să scapi de hoţie,
La prezentu-ţi sumbru, mare viitor!

ralfie dombi spunea...

Gradina japoneza??Ha,ha,ha!Ce prostie!Si cat ar fi costat aia??O gramada de bani si fara a avea nu stiu ce mare utilitate!Mall-ul si centrul de afaceri pot fi contestate sub anumite aspecte,dar NIMENI NULE POATE NEGA UTILITATEA!Si,apropo,nu sunt de culoarea cacao!Uita-te mai bine la ele!
Cristache,si de unde "banuiesti" tu cam cien o sa locuiasca acolo sau cine o sa vanda acolo si la ce preturi??Asa se poate spune despre orice loc unde se vinde ceva sau unde locuieste cineva ca nu e in regula!Cu alte cuvinte SE POATE SPUNE ORICE DESPRE ORICE!Si poate ca nu e o "oaza salariala",dar acele locuri de munca EXISTA!Era mai bine sa nu fie deloc??Cat despre vechiul strand,poate ca trebuia ingrijit si chiar refacut,dar nu e o pierdere deosebita,ca doar nu era vreun monument istoric!
Si daca se facea referendum si oamenii votau pentru constructia Palasului ce spuneai,a?Ii faceai "stupid people" si manipulati de cei care aveau interese sa construiasca respectivul complex pentru ca nu iti convenea tie cum au votat,nu??Esti penibil!!