sâmbătă, 16 aprilie 2011

Masini parcate aiurea la Kaufland in Pacurari: IS-26-DAV si B-60-NHD

Ieri seara, era pe la ora 18,00, in parcarea de la Kaufland-ul din Pacurari, o doamna pentru care masina nu este decat un mijloc de locomotie ca sa-i creasca tartita mare, si-a lasat Logan-ul cu nr. IS 26 DAV pe o banda de acces. Tipa a coborat tacticoasa, a plecat la cumparaturi iar in masina a ramas s-o astepte barbat-su care probabil e asa de bine tinut sub papuc incat nici macar nu a avut curajul sa-i spuna madamei ca a parcat aiurea. Sau poate nu era sotul ei in masina...! Poate o sa aflam.


Imediat dupa aceea, in sens invers, un alt talentat al volanului, si-a lasat si el Logan-ul, cu nr. B 60 NHD, pe cealalta banda de acces.

Ce-ar mai fi de comentat? Prosti cu carul. Pardon... prosti cu Loganul.

luni, 11 aprilie 2011

STOP, la Arcadia

In dreptul centrului de investigatii medicale Arcadia de pe strada Sararie exista un semn de circulatie care este pozitionat intr-un mod destul de dubios. Mai precis, semnul STOP este pozitionat spre parcarea de la Arcadia, desi ar fi trebuit sa fie amplasat cu fata spre directia de urcare de pe strada Savescu, la intersectia cu Sararie. Despre cum amplaseaza angajatii Primariei semnele de circulatie in oras, am mai vorbit. Daca va amintiti, in urma cu cativa ani, primarul Nichita a platit o caruta de bani unei firme care trebuie sa  faca un plan de fluidizare a circulatiei. Ce a iesit? Timp de vreo saptamana, dimineata, oamenii de la Primaria lui Nichita (pentru ca nu mai poate fi numita Primaria Iasului) stateau in dreptul stalpilor si montau semnele de circulatie dupa cum primeau indicatii prin telefon: "Bai, Vasile, scoate interzisul si baga sensul unic, ca s-a blocat circulatia pe Stefan"... Cam asa se fluidiza circulatia... dupa mintea zdruncinata de atata fotbal a primarului.

duminică, 3 aprilie 2011

Plantarea de puieti de sambata n-a fost interesanta pentru politicieni. Nu-i an electoral

Sambata, 2 aprilie 2011, Asociatia Mai Bine si Asociatia TERIS au organizat actiunea Iasi Planteaza, undeva in zona bd. CA Rosetti. Mai precis, aproape de zona unde, in urma cu vreo 4 - 5 ani, Mihai Tatulici si postul (I)Realitatea TV au organizat tot o actiune de plantare a peste 1000 de puieti din care nu a mai inverzit nici unul. Toti s-au uscat. Dar actiunea de la data respectiva a fost declarata un succes. Mai mult un succes mediatic, pentru ca televiziunea lui Vantu a transmis in direct cu surle si trambite aceasta operatiune pusa la cale de Tatulici, unul dintre cei mai mari specialisti in actiuni de tip UTC (Uniunea Tineretului Comunist).
Actiunea de sambata n-a fost de tip UTC (sa nu credeti ca asta am vrut sa evidentiez). Dimpotriva. In primul rand n-a fost acolo Tatulici si de asemenea, n-a fost nici un politician. Ca doar nu-i an electoral si nici nu s-a transmis in direct. Vezi pozele pe pagina de Facebook.
Acum cativa ani a fost cam plin de politicieni. Imi aduc aminte de Simirad, Adascalitei, Paduraru.... si .... mai spuneti si voi.