sâmbătă, 6 august 2011

Realitatea evita sa spuna ca pe santierul Palas din Iasi a avut loc un accident de munca

Din cate se observa Realitatea.net nu zice mai nimic despre accidentul de munca de la Palas. Nici macar nu pomeneste ca e vorba de santierul Palas. Dupa cum arata in postarea de pe net e un santier oarecare din Iasi. Ca sa nu mai spun ca de la ora 17.51 tot anunta ca vor reveni. Iar ambulanta din poza n-are nici o treaba cu Iasiul.
Sa inteleg de aici ca s-a umblat cu telefonul scurt unul dintre sefi a decis s-o lase ca-n gara? O fi asa mare prietenia intre Elan si Dascalu? Sau nu cumva, peste vreo cateva zile, vom vedea un clip publicitar pe Realitatea care sa laude afacerile ieseanului Iulian Dascalu: Iulius Mall (Iasi, Suceava, Timisoara) sau poate chiar realizarile de la Palas. Ca tot se lauda ca inaugureaza gradina publica.

Un comentariu:

Anka spunea...

Sustine Iasul in finala concursului de arhitectura Arhetipuri 2011. Proiectul castigator va primi un buget de maxim 100.000 euro pentru construirea pavilionului. Reinvie zone istorice din Iasi, sustinand proiectul Liberum Libri. Mai multe informatii - http://pastiladejoi.blogspot.com/2011/08/iasi-in-finala-concursului-national-de.html .